Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapıları son kadar önemlidir. Yangını yoklama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz için kalp pili gibidir! Bu blog yazısında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, reva fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece uz ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek artışını getirmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, eşya taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına metanet dereceleri dahil tamamlanmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın yangın kapısı merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı düzen otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı kabil.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page